Сънуваш ли, че те вали студен дъжд, значи ти

...
  Сънуваш ли, че те вали студен дъжд, значи ти
Коментари Харесай

Ако сънуваш, че вали дъжд, това значи...

 

Сънуваш ли, че те вали леден дъжд, значи ти предстоят проблеми и неприятности.

Ако сънуваш, че вали в съня ти, значи ще дойдат по – положителни времена.

Вали ли в съня ти пороен дъжд, със светкавици и гръмотевици, предстоят съществени разтърсвания и исблъсъци в персоналния ти живот и на работното място.

Видиш ли насън дъжд и слънце, значи ти следва смяна към положително.

А в случай че сънуваш, че си прогизанал от дъжда, значи ще имаш хубави и неприятни придобивки, които не си очаквал.

ДЪЖД - леден дъжд в случай че те навали - ще имаш неприятности в работата. Топъл дъжд - ще намериш добър съучастник в специалността си. Мътен дъжд,порой - неудачи от финансов и длъжностен темперамент. Силен летен дъжд - триумф и късмет, можеш да рискуваш в някое ново начинание.

ДЪЖД - в случай че вали в съня ти, скоро ще настъпят по-благоприятни времена. Ако е плевел или пороен, със светкавици и гръмотевици, предстоят съществени разтърсвания и исблъсъци в персоналния ти живот и в работата. Ако си прогизнал от дъжд, ще имаш непредвидени придобивки (и положителни, и лоши). Дъжд и слънце в съня са заричане за удобна смяна. Ако насън те вали леден дъжд, ще имаш неприятности и проблеми.

ДЪЖД - Ако е топъл и ходите без чадър - чака ви бързо преуспяване и любовно благополучие. Но в случай че е мразовит и проливен - пазете се от злополуки на улицата или от обири в дома ви.

Ще се радвате на огромни придобивки

Студен дъжд да те вали насън предсказва затруднение в работата; топъл дъжд-че ще намериш правилен съдружник; мъждив порой-неприятности и загуби във финансовите дела; мощен летен дъжд-голям триумф или късмет в ново начинание.

ДЪЖД - Ако сънувате дъжд - сънят е доста добър за всяко ваше начинание; в случай че е доста мощен - благосъстояние, печалба; в случай че е слаб - триумфът ви ще пристигна постепенно, само че въпреки всичко ще дойде; в случай че е леден - затруднение на работата ви; в случай че е топъл - ще си намерите правилен съдружник; в случай че е през лятото - късмет в новото ви начинание; в случай че е през нощта - ще изживеете мъка; в случай че е нескончаем - неприятности; в случай че е пороен - ще положите ненужен труд; в случай че е дъжд с стихия - ще имате неприятности с някого; в случай че е временен - ще се сдобиете с дребна печалба; в случай че е в безоблачен ден - следва ви приятна промяна; в случай че е къс, без гръмове и ветрове - на земеделец - добра печалба; на търговец - грижи; в случай че е с градушки - тъга, злополучие и загуба.

Дъжд - Той измива кашите страхове, паники и грижи. Възстановявате формата си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР